Ő engem gyógyított és nem a betegségemet kezelte - Történetek (2014)

Tavaly márciusban villámcsapásként ért a hír, hogy az előző napi koponya CT eredménye agydaganatot mutat. Előző év decemberétől pokoli erős fejfájásos rohamok gyötörtek 2 naponta, és mikor egy hét alatt 3-szor ismétlődött, megijedtem. Tudtam, baj lehet mert nem akart múlni, és semmilyen erős gyógyszer nem hatott, a homlokomnál a fájdalom olyan volt, mintha ki akarna szakadni onnan valami, nem tudtam beszélni olyankor, és nem tudtam lábra állni, étvágyam nem volt. Elmentem háziorvoshoz, aki nagyon segítőkészen küldött különböző vizsgálatokra, és neurológushoz is. A neurológus doktornő ct vizsgálatra előjegyeztetett, és felírt egy erős migrén megelőző gyógyszert, ami egy hét után meghozta a várt hatást, 2 hónapi szenvedés után nem fájt a fejem, csak néha éreztem erős lüktetést.

Egy hónap múlva eljött a CT vizsgálat, teljesen nyugodt voltam, mert nem fájt a fejem, ezért ért a másnap reggeli telefon villámcsapásként, hogy sürgősen érkezzek a kórházba mert az eredmény nagyon rossz. Semmi sem volt biztos, csak az hogy mindenképpen agyműtétre lesz szükségem, és dönteni kellet, Pécs vagy Pest. Az MR még aznap megvolt, a kaposvári idegsebészeten Dr. Szentágotai Attila fogadott, rövid konzultáció, és már hívta is Dóczi professzort. Péntek este volt, hétfő reggel már a professzorral szemben ültem a szobájában. Hála Szentágotai Attilának, hogy a legjobb emberhez küldött. Az első kézfogásnál megvolt a bizalom, és tudtam jó kezekben leszek. Én érdekeltem, aki én vagyok és nem a daganat a fejemben, azt ő pontosan tudta, hogy mit fog vele csinálni, ő engem gyógyított és nem a betegségemet kezelte.

Másnap megoperált, intenzíven ébredtem, ott állt az ágyam mellett, és közölte hogy sikerült kivenni teljesen, meg fogok gyógyulni. Tudtam, hogy így lesz. 11 hónapja operált, azóta rendszeresen jártam kontrollra, és decemberben kimondta hogy gyógyult vagyok. Nehéz lezárni, mert oldalakat tudnék írni róla, olyan hatással volt, és van a mai napig rám, hogy ódákat tudnék zengeni róla. Emberség, profizmus, hidegvér, és alázat. Professzor úrnak én csillagos ötöst adok. Örök hála hogy ismerhetem.

Forrás: http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates/832